skip to Main Content
RLS Loodgieters - Rotterdam - Tel: 06-28957553 - Info@rlsloodgieters.nl

Ontstoppingsdienst Delft

U kunt ons voor de volgende rioolservice 24/7 bellen:

 • Afvoer kapot, verstopt of verzakt
 • Badkamer verstopping
 • Douche(put) verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Keuken verstopping
 • Lekkage (lekkende kraan)
 • Riolering aanleggen en vervangen
 • Riool inspectie
 • Stankoverlast en rioollucht
 • Wastafel verstopping
 • WC verstopt

Kom van uw rioollucht af in Delft

Een van de vervelendste dingen is stankoverlast in de vorm van rioollucht. Een probleem waar u zelf helaas niks aan kunt doen. RLS Loodgieters opereert zowel als dakdekker en als loodgieter en vindt voor elk probleem op het gebied van lekkages en verstoppingen een oplossing in Delft. Wij hechten ontzettend veel waarde aan kwaliteit en gaan daarom echt op zoek naar de oorzaak van het probleem. Door de oorzaak van het probleem vervolgens aan te pakken, bent u ervan verzekerd dat uw ontstopte rioleringsstelsel de komende tijd niet meer verstopt zal raken. U kunt bij ons onder andere in Delft terecht voor het ontstoppen van uw wasbak, uw riool, uw toilet en uw badkamer, maar ook met een lekkage of een verzakt riool.

Uw riool voor een scherpe prijs ontstopt in Delft

Vaak vragen ervaren ontstoppingsbedrijven een hoge prijs voor hun diensten. Bij RLS Loodgieters is dit anders. Wij ontstoppen verstopte riolen, repareren afvoeren en lossen lekkages op voor VvE’s, particuliere, gemeentes, overheden en andere bedrijven. Omdat wij vooruitstrevend zijn, hanteren we een lage prijs voor onze diensten, zodat we elk soort klant een oplossing bieden. Voor keuken-, wc- en douche verstoppingen vragen wij een bedrag van € 79,00. Dit bedrag is inclusief voorrijkosten en 30 minuten arbeid. Heeft u bijvoorbeeld uw rioleringsstelsel verstopt zitten? Dan vragen we een bedrag van slechts € 139,00. Ook hier zitten de voorrijkosten en 30 minuten arbeid bij in, plus het gebruik van speciale apparatuur, indien dit nodig is.

Onderhoud uw riool in Delft en voorkom onnodige kosten

Het compleet vervangen van het riool is ontzettend duur, maar komt soms voor wanneer een rioleringsstelsel echt toe is aan vernieuwing. Hoe kunt u de levensjaren van uw riool verlengen? Door uw rioleringsstelsel in Delft periodiek te laten onderhouden door ons. Wij verwijderen aanslag in uw riool dat veroorzaakt wordt door kalk, vet, zeep en urinesteen. Hierdoor wordt aanslag niet alleen verwijderd maar ook voorkomen en zal uw rioleringsstelsel in Delft minder snel verstopt raken.

Neem contact op vanuit Delft en bespreek de mogelijkheden

Kampt u momenteel met een verstopte badkamer, een verstopte keuken of een verzakt riool? Wacht niet langer en beperk de schade. RLS Loodgieters staat 24 uur per dag voor u klaar in Delft om u van uw problemen te ontdoen. Benieuwd geworden naar de vele mogelijkheden? Bel ons dan op 06-28957553 of stuur een mail naar info@rlsloodgieters.nl en we kijken graag naar wat we voor u kunnen doen in Delft.

Open chat
Powered by