skip to Main Content
RLS Loodgieters - Rotterdam - Tel: 06-28957553 - Info@rlsloodgieters.nl

Ontstoppingsdienst Rotterdam

U kunt ons voor de volgende rioolservice 24/7 bellen:

 • Afvoer kapot, verstopt of verzakt
 • Badkamer verstopping
 • Douche(put) verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Keuken verstopping
 • Lekkage (lekkende kraan)
 • Riolering aanleggen en vervangen
 • Riool inspectie
 • Stankoverlast en rioollucht
 • Wastafel verstopping
 • WC verstopt

Uw erkende loodgieter in Rotterdam

Een verstopt riool, een verstopte wc of een verstopte afvoer: u bent bij RLS Loodgieters aan het juiste adres. Wij opereren naast loodgieter ook als dakdekker: u kunt bij ons dus ook terecht met een lekkend dak. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Wij lossen daarom niet alleen problemen op, maar zorgen er ook voor dat het probleem niet terug komt. Heeft u bijvoorbeeld stankoverlast in uw badkamer in Rotterdam, maar weet u niet waar dit door komt? We sporen de oorzaak op en verhelpen het probleem.

Voor zowel particulieren als bedrijven in Rotterdam

Bent u een VvE, particulier, een bedrijf, een gemeente of een overheid? Ook dan kunt u bij ons terecht met uw verstopte riool, uw kapotte afvoer of uw lekkage. Ons ontstoppingsbedrijf is vooruitstrevend en komt u daarom ook tegemoet met een laag tarief. We geven u vooraf een prijsindicatie waardoor u niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan. Heeft u bijvoorbeeld een verstopte wc of een verstopt riool en komt u hier midden in de nacht achter? Onze ontstoppingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar en biedt u dag en nacht hulp bij lekkages en verstoppingen in Rotterdam. Ook krijgt u bijvoorbeeld na een inspectie, een reparatie of een vervanging altijd 100% garantie op onze werkzaamheden. Zo bent u er zeker van dat in Rotterdam uw verstopping of uw lekkage niet snel terug zal komen!

Laat uw rioleringsstelsel onderhouden en voorkom problemen in Rotterdam

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het ontzettend belangrijk dat u uw rioleringsstelsel in Rotterdam periodiek laat onderhouden. Dit is om bijvoorbeeld te voorkomen dat uw riolering vroegtijdig moet worden vervangen. Maar wist u dat verstoppingen en storingen met de afvoer veroorzaakt worden door langdurige blootstelling aan kalk, vet, zeep en urinesteen? Dit zorgt voor aanslag in rioleringsstelsels van appartementencomplexen, horecabedrijven en bedrijven die voedsel bereiden. Wij van RLS Loodgieters adviseren u daarom om uw rioleringsstelsel periodiek te laten reinigen en controleren in Rotterdam.

Neem direct contact op vanuit Rotterdam

Wacht niet langer met uw verstopte badkamer, wastafel of uw verstopte douche en laat ons u van die rioollucht in Rotterdam afhelpen. Wij reparen uw lekkage of uw verstopping en bieden u een 100% garantie. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bel ons dan op 06-28957553 of stuur een mail naar info@rlsloodgieters.nl. We kijken ernaar uit om uw lekkage of verstopping te verhelpen in Rotterdam!

Open chat
Powered by