skip to Main Content
RLS Loodgieters - Rotterdam - Tel: 06-28957553 - Info@rlsloodgieters.nl

WC verstopt? Schakel onze loodgieter in!

Wilt u een loodgieter inhuren voor werkzaamheden in uw woning of kantoor? Neem dan snel contact op met RLS Loodgieters! Wij weten wel raad met uw verstopte riolering, uw badkamer of keuken verstopping en een verzakt riool. Onze ontstoppingsdienst kan een nieuwe riolering aanleggen of uw oude riolering vervangen. Elke opstopping weten wij vakkundig te verwijderen. Kortom, heeft u genoeg van die stank overlast en vieze rioollucht? Schakel de loodgieter van onze rioolservice in voor een uiterst grondige rioolreiniging!

Laat onze loodgieter langskomen voor een rioolinspectie

Wist u dat periodiek onderhoud van uw riolering uitermate belangrijk is? Hiermee voorkomt u onaangename verrassingen, zoals een verstopping in het toilet, een verstopte riolering en een heftige lekkage. Ook wordt de kans op dat uw afvoer of riool verzakt een stuk kleiner na een grondige rioolreiniging. Is er al sprake van een smerige rioollucht? Dan kan het zijn dat uw afvoer of riool verstopt of gebroken is. Laat onze loodgieter dit controleren door middel van een grondige riool inspectie. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij direct uw riool vervangen.

Ontdek de voordelen van ons ontstoppingsbedrijf

Een verstopping in een toilet, keuken, badkamer of wastafel moet zo snel mogelijk verholpen worden. Daarom kunt u onze loodgieter 24/7 inschakelen. Wij bieden onze diensten in rioolservice aan particulieren, bedrijven, VvE’s, gemeenten en overheden aan. Onze aanpak is zeer vooruitstrevend, onze tarieven uiterst voordelig. Kwaliteit staat bij ons voorop. Zo komen wij niet alleen de lekkage, verstopping of opstopping verhelpen, maar zorgen we voor een duurzame oplossing. Onze loodgieter pakt namelijk echt de oorzaak van de verstopping aan. Daardoor raakt uw afvoer niet weer kapot of uw wc, riool of douche verstopt. Na onze rioolreiniging ontvangt u niet voor niets 100% garantie op onze werkzaamheden.

Schakel onze loodgieter in voor al uw verstoppingen

Neem contact op met onze loodgieter als u last heeft van stank overlast. De kans is namelijk groot dat uw douche, wc of afvoer verstopt is. Misschien zit er een verstopping in uw keuken, wastafel of badkamer of is uw riool gebroken. Wij kunnen dit direct achterhalen met een grondige riool inspectie en/of een rioolreiniging. Fijn om te weten, is dat onze ontstoppingsdienst altijd een prijsopgave vooraf geeft. Geen nadelige verrassingen achteraf dus. Bel naar 06-28957553 of stuur een mail naar info@rlsloodgieters.nl. Onze loodgieter komt graag uw verstopte riolering ontstoppen of vervangen!

Open chat
Powered by